Feeling Alright tweede single

Vrijdag 30 juni verschijnt Feeling Alright, de tweede single van het aankomende nieuwe album. Hij schreef het liedje in de schaduw bij een huisje dat uitkijkt op de oceaan en de vuurtoren van Goury, op het meest afgelegen, westelijke puntje van Frankrijk. Het personage in de tekst is ook op reis, heeft een periode in zijn leven afgesloten en is voor het eerst sinds lange tijd weer zorgeloos. Hij kijkt om, maar nog even niet vooruit. Het gaat over autonomie, herwonnen vrijheid en weer helemaal in het hier en nu zijn. Het laatste stuk van dit zomerliedje ga je, net als bij Sitting on the Dock of the Bay van Otis Redding, vanzelf meefluiten. Gemixt in de studio van Tucker Martine (The National, Madison Cunningham, First Aid Kit) en gemasterd door Howie Weinberg (Nirvana, RHCP, Sheryl Crow).

Spotify I Apple Music I Deezer I Amazon I Qobuz I